Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет - нов съм! 147 или GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ай стига с тия дизели бре - не се разваляли и т.н. Глупости - всяка кола и мотор се развалят. Пич вземи си бензинова кола, ако искаш да има тръпка, ако си старомоден си вземи печка. Мотора винаги ще ти е мръсен и с масло!

п.с Ся недейте да ма убеждавате моля, че в дизела има повече тръпка от бензина!!Don't......шшшшшшт.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Незнам дали дизела има повече тръпка от бензина,ама съм се возил в Алфа 156 2,4 на 634 000км, в такъв бензин не съм се возил.
      sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
      Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщение
        Ай стига с тия дизели бре - не се разваляли и т.н. Глупости - всяка кола и мотор се развалят. Пич вземи си бензинова кола, ако искаш да има тръпка, ако си старомоден си вземи печка. Мотора винаги ще ти е мръсен и с масло!

п.с Ся недейте да ма убеждавате моля, че в дизела има повече тръпка от бензина!!Don't......шшшшшшт.
        Кат ти гледам подписа гоУема тръпка има с 150 коньовите ти бензини нема що 115ка с чип такава тръпка ще ти даде че ще ти напълни въздушния филтър с сажди.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
          Незнам дали дизела има повече тръпка от бензина,ама съм се возил в Алфа 156 2,4 на 634 000км, в такъв бензин не съм се возил.
          Може и да си се возил, ма кой знае какво е показвал дисплея

Comment

Може да и да са повече ама едно е ясно,не са по малко покажи ми ТС на тези километри
            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Ако искаш тръпка скачай в 2.0 ТС ГТВ или 147 сам си прецени , не казвам , че една набузена с хубав чип 147 1.9 ЖТД 115 коня няма да върви колкото 2.0 ТС, но друго си е да се изрежеш до 7500 оборота , за поддържката мисля , че 1.9 ЖТД има по - евтина подръжка от ТС но не е голяма разликата , като собсвеник на 2.0 ТС ще ти кажа какво ще ти е прецакано на 90% , дебитомер, ламбда ( ако е 147 са 3 ) , свещи тези неща спокойно могат да минат 500 лева , но няма да ги сменяш всеки ден , все пак колата е на 10 години , обаче си прецени за разхода , ако наистина ти се вижда 12-14 градско много , скачай в 1.9 ЖТД +чип разхода ще е мн по-нисък и ще върви прилично. Аз също като млад шофъор ( 2 години и половина стаж имам ) , бих те посъветвал да вземеш по-мощна кола , ако си достатъчно с акъла си няма да идиш да дигаш с нея 200+ по-лоши пътища , ама като ти се наложи да изпревариш 1 тир и , ако не знаеш пътя и ти изкочи кола която те приближава , знаеш поне , че като върнеш на 3та и ще минеш , а не да се влачиш с 100 коня . Лично днеска гледах как 1 стар мерцедес на 2 пъти се размина на метри с коли отсреща ( по пътя пловдив > свиленград ) именно защото изпреварваше по 1 мин 2-3 коли . Като си млад шофъор е трудно да прецениш разстоянието и с по-мощна кола е по-добре според мен. Но пак ти казвам най-добре е да се качиш в 2 коли едната 2.0 ТС , другата 1.9 ЖТД покарай ги и си прецени, виж колегите от Ловеч , някой ако има с чипирано жтд виж как върви и си прецени.
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Кат ти гледам подписа гоУема тръпка има с 150 коньовите ти бензини нема що 115ка с чип такава тръпка ще ти даде че ще ти напълни въздушния филтър с сажди.
                Тва ми ареса.....

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                ама като ти се наложи да изпревариш 1 тир и , ако не знаеш пътя и ти изкочи кола която те приближава , знаеш поне , че като върнеш на 3та и ще минеш , а не да се влачиш с 100 коня .
                Ммммм даааа тва е абсолютно вярно.......

Crazy ай кат дойдеш в Пловдив съм ти подготвил една 147-ца ЖТД със съвсем леко ремапче, да видим как ще вървиш с/у нея..... Ни ми отговаряй тук, че темата стана б...и мазалото........
                Ужассссс....
                sigpic
                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                147 JTDm 140-Малката манекенка
                GT- JTDm 150

Comment

увляхокохте се с тези дизели ...рециклирани части и подобни да бил купувал само и само дизел да е алфа с рециклиражи да подържа...от газовата уредба/инжекцион за кола по ефтино няма това е ясно на всю...че тръгва 1.9 жтд с чип ама чак толкова да пълни въздушни филтри със сажди ...
                  Last edited by r.punto; d.m.y г., 19:14.
                  Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

Пич, купуваи най-накрая накаква кола ,че тая тема взе да дразни !

П.П. Купи си един хибрид !
                    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                      Бях ти написал нещо, ама няма смисъл да спорим за различни неща, които аз и ти харесваме. Темата като цяло, според мен се е изчерпала отдавна. Поздрав.

п.с Пич - слушай Вовата кво ти казва!
                      Last edited by GammaRay; d.m.y г., 22:29.
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

• Малеееее...голям спор направих! Недейте така хора! Само да си купя и ще кача снимки на колата! Благодаря за всички съвети! Между другото случайно някой да знае тази кола "уникат"...от Лесидрен Ловешко е:
                        http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...256&f1=details

Comment

• Първоначално публикувано от kachaka Покажи съобщение
                          Малеееее...голям спор направих! Недейте така хора! Само да си купя и ще кача снимки на колата! Благодаря за всички съвети! Между другото случайно някой да знае тази кола "уникат"...от Лесидрен Ловешко е:
                          Дори и за 2004 38 000км са малко според мен,виж по-добре тaзи от форума според мен

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E%EC%E5%EE+147

и тази,бивша форумна

http://www.cars.bg/u353382
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kachaka Покажи съобщение
                            Малеееее...голям спор направих! Недейте така хора! Само да си купя и ще кача снимки на колата! Благодаря за всички съвети! Между другото случайно някой да знае тази кола "уникат"...от Лесидрен Ловешко е:

Бързо отивай да я взимаш тая!
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Jvko7777 Сериозно ли говориш??? Ако може някой от София да я погледне? Сега е в автокъщата до Боила-да каже дали да се разкарвам. Човека като всички се кълне че не е карана 3г. и т.н...

Comment

• 1.6 колега... взимай на дигиталния 147 2.0 ТС колата е уникална..
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Working...
                                X